O masa French Country


Inspiratia pentru aceasta tematica?
Un set minunat de farfurii frantuzesti, vechi. Cu ajutorul acestui set s-a realizat aceasta masa deosebita cu un mix de culori si modele care evoca mediul rural francez.

Lavanda:
Cumpara Lavanda de la orice florarie! Leaga firele de lavanda cu sfoara crem, pentru a da un iz rustic mai profund.
Chiar si dupa ce se usuca, aceasta minunata floare va "parfuma" amintirea fiecarui invitat care a primit acest frumos buchetel!


Materiale textile:
Imprimeul de carouri marunte, liniile rosii combinate cu cele ivory.. imprimeul rustic cu nuante de bleumarin si rosu ajuta si mai mult la realizarea acestei "povesti".


Ghivece:
Lemnul si piatra nu trebuie sa lipseasca!
Ghivece din lemn... suporturi din piatra pentru lumanari, pietricele imprastiate pe mese ... sunt extrem de necesare pentru acest decor rustic!


Ceramica:
Alege farfurii, castronase din ceramica cu modele rustice specific frantuzesti.Culorile, imprimeul, pictura cu care sunt decorate farfuriile, sunt punctul de plecare pentru acest decor. In functie de ceea ce gasesti, continui alegerea detaliilor. 



Centrul mesei:
Pentru s-a stabilit inca de la inceput tematica, culorile puternice si vesele, aranjamentul floral a fost foarte usor de ales in combinat: Hortensie albastra, Floarea-Soarelui si fire de Lavanda.
Toate acestea au fost puse intr-o ladita de lemn, pentru a pastra tematica rustica!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu