Star Wars - inspiratie de nunta


Ceva inedit nu? O tematica cat se poate de haioasa pentru nunta ta :) , mai ales daca ti-a placut filmul Star Wars. Poti face din pasiunea pe care o ai fata de un film... o tematica pe care cu siguranta nu o vor uita invitatii tai... asa cum au facut acesti doi miri! El a fost atat de indragostit de acest film incat mireasa, de dragul lui, a fost deacord sa faca un subiect central pentru nunta lor, pentru cea mai frumoasa zii din viata lor!

Pentru aceasta tematica este un Must Have folosirea stelutelor, culorilor precum: bleumarin, auriu, alb si accente de negru si galben! Trebuie sa creezi cat mai bine posibil senzatia de spatiu, galaxie... univers! :)
Pentru realizarea stelutelor, te invitam sa vezi acest articol care arata pas cu pas cum poti realiza ghirlande spectaculoase din stelute aurii: Ghirlande din stelute.

Sclipiciul nu trebuie sa lipseasca pe decoratiuni, fata de masa... marturii..si pe orice alt obiect pe care vrei sa il pui in valoare!

Enjoy!
























2 comentarii:

  1. frumoase fotografii! parca sunt desprinde dintr-o poveste! ideea cu stelutele este geniala pentru ca da bine in poze la fel ca celelalte detalii care alcatuiesc tema aceasta!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! La aceasta tema, stelutele sunt imperios necesar sa apara!
      :)

      Ștergere