Irinel Columbeanu & Monica Gabor


"Monica Gabor, manechin aflat la inceput de drum, l-a cunoscut pe viitorul ei sot in ianuarie 2006, la un casting al Algentiei Transilvania Models. Tanara din Bacau era sa nu ajunga la preselectie din cauza Podului de la Maracineni, rupt din cauza inuntatiilor. Cu toate acestea, Monica si Ieinel s-au vazut, s-au placut si, cateva saptamani mai tarziu, tanara de 18 ani s-a logodit cu Irinel Columbeanu, mai in varsta cu 30 ani decat ea.

In ciuda numeroaselor speculatii aparute in presa, Monica a declarat intotdeauna ca s-a indragostit de Irinel la prima vedere si ca l-ar fi iubit la fel si daca ari fi fost sarac lipit. Relatia lor, desi controversata, a crescut precum Fat-Frumos, intr-o luna cat altele in 10, astfel incat, la sfarsitul lunii iunie 2006, viitorul mire si-a anuntat prietenii prin sms ca a stabilit deja data nuntii.

Nunta de 200.000 euro
Nunta Monicai cu Irinel a avut loc pe 22 iulie, la vila de la Izvorani a miliardarului, in prezenta catorva sute de invitati celebri. Petrecerea a costat in jur de 200.000 euro. Invitatii s-au delectat cu 11 feluri exotice de mancare si cu un foc de artificii care a durat 20 de minute. Atmosfera a fost intretinunta de Directia5, Horia Brenciu Band si Dj Project. Fiecare trupa a avut un onorariu de 3000 euro.

Lux, eleganta si surpriza de la miezuzl noptii
Mireasa a fost in centrul atentiei pe toata durata ceremoniei. Monica a avut o rochie realizata la un atelier din Timisoara de catre designerul Ana Dumitru. Luxoasa creatie a fost impodobita cu 800 de cristale Swarovsky si a avut o trena de cativa metri lungime. Mireasa a purtat o pereche de pantofi semnati Mihai Albu si ornati la randul lor cu cristale. Bijuteriile asortate rochiei demireasa au fost din diamante si platina, iar buchetul din trandafiri si orhidee albe a completat tinuta.

Mirele, fan declarat al celebrului designer Yoji Yamamato, a purtat si de aceasta data un costum extravagant, alb, cu papion negru. Dupa miezul noptii Monica s-a schimbat intr-o rochie de seara pana la genunchi, mov, cu corset si crinolina din voal. Odata cu schimbarea tinutei a venit si surpriza serii pentru invitati. Pe un ecran gigantic, a fost proiectat un filmulet facut de miri, in care Monica ii arata lui Ieinei testul de sarcina pozitiv. Petrecerea, cu urari amestecate de nunta si de botez, s-a terminat abea la rasaritul soarelui." - sursa Viitoare Mirese
 











  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu