Isabela & Enrique - data nuntii 8&15 octombrie 2011 - nunta din Spania


Isabela si Enrique au organizat singuri doua nunti, doua mari evenimente! Una avand loc in Oropesa del Mar, Spania, iar a doua in Targoviste la Hotel Nova.

Iata aici si al doilea articol de la nunta lor:  Isabela & Enrique - data nuntii 8&15 octombrie 2011 - nunta din Ramania.

In acest articol va vom prezenta 7 din cele 14 intrebari pe care noi i le-am adresat Isabelei, intrebari din care fiecare mireasa are de invatat cate ceva:

 
1. Cum v-ati cunoscut?
As putea scrie o carte despre povestea noastra...Niciodata nu m-a batut gandul sa renunt la viata din tara; lucram ca stewardesa, eram prima la distractie si nu imi lipsea nimic... sau poate imi lipsea si nu imi dadeam seama!

Totusi intr-o zi am lasat tot si am plecat....asa am simtit! Cand l-am cunoscut pe cel ce urma sa imi fie sot mi-am zis: ce barbat urat, nu stiu cine s-ar putea uita la el!!! Destinul a facut sa ne reintalnim si a tinut neaparat sa imi demonstreze cat de mult ma inselam. In acea vreme eu ieseam cu fratele lui, de altfel asa ne-am si cunoscut. Intr-o seara ne-am intalnit din intamplare si din vorba in vorba mi-a dezvaluit un secret ce el credea ca stiu ... fratele lui avea un copil cu o alta femeie... am fost dezamagita, trista dar el mereu avea un cuvant de alinare, de sprijin pentru mine. Dupa un timp am acceptat sa incepem o relatie, din razbunare, insa la nici doua saptamani mi-am dat seama ca am cazut in propia capcana... am inceput sa il iubesc fara sa imi dau seama si cand aveam doua luni de relatie am decis sa ne casatorim. Era atat de bun cu mine, atat de dulce si intelegator... simteam ca il cunosteam de o viata!!! Reusise sa stearga cu buretele tot raul din viata mea!
2. Cand te-a cerut in casatorie si cum ai primit inelul de logodna?
Dupa cum am spus la doua luni de la inceperea relatiei am decis sa ne casatorim. Toti ne spuneau ca suntem nebuni si ca ne grabim, insa noi eram convinsi ca nebunii erau ei pentru ca nu intelegeau cat ne iubim. Si astfel pe 25 decembrie 2009, in cadrul unei cine in familie, mi-a dat inelul de logodna. Nu il pot lauda pentru romanticismul momentului, insa il iubesc pentru ca m-a facut sa traiesc un moment unic! Iar mama si soacra mea, care ne tot ziceau sa nu ne grabim, au fost primele care s-au emotionat!!!

3. Ce tema a avut nunta si cum au decurs pregatirile?
In decembrie 2009 ne-am dat seama ca era prea tarziu pentru a organiza nunta in 2010. De fapt doua nunti...pentru ca am stiut de la bun inceput ca vrem doua nunti: una in Spania pentru familia lui si alta in Romania pentru familia mea. Si astfel dupa o vara de munca prin toamna lui 2010 m-am pus pe organizat. Am stabilit locatiile si muzica. In Spania nu am avut prea mult de lucru, deoarece restaurantul organizeaza tot in pretul meniului. In Romania insa m-am apucat sa starng mii si mii de poze cu si despre nunti.
Tema nuntii a fost un joc de cuvinte: pasiune-pur si simplu... am ales rosu pentru a defini pasiunea si alb pentru puritate si simplitate. Am colaborat cu agentia Issa Mariage si s-a dovedit a fi o alegere foarte potrivita. Am ales pentru sala huse rosii, fete de masa albe, aranjamente florale pe vaza inalta din garoafe rosii, crizanteme albe, lisianthus si hortensii. La intrare cei de la agentie au avut niste idei minunate si mi-au pus cuburi din oglinzi si deasupra un aranjament din flori pe candelabru. A dat foarte bine! Pe scari am avut niste boluri cu lumanari plutitoare,iar agentia ne-a oferit un pachet de lumini, o masina de baloane si un suport de pahare de sampanie ce s-a dovedit a fi extrem de practic. Tot ei ne-au pus si fantana de ciocolata care a fost absolut delicioasa!
Invitatiile le-am comandat pe net. Am avut acelasi model la ambele nunti, fiind diferita doar culoarea si poza. Au fost confectionate din carton sidefat, cu o fotografie in interior si pe deasupra aveau dantela neagra si peste o bentita din saten mov in Spania, respectiv rosu in Romania. Ele au fost comandate impreuna cu plicurile de bani si numerele de masa la "Te mariti".
Pregatirle si organizarea au fost obositoare, insa a meritat fiecare minut nedormit si fiecare nerv consumat.
La capitolul marturii in Spania am ales pentru domni cate o sticluta de vin foarte faina, iar pentru doamne cate o balerina pe care puteau fi agatate bijuteriile. In Romania m-am gandit si m-am razgandit de nenumarate ori... si nu am avut nimic clar decat cu patru zile inaintea nuntii cand buna mea prietena Livia m-a luminat (si pe aceasta cale ii multumesc din suflet)... am facut in cele din urma cate un cd cu muzica orchestrei, pe coperta am pus o fotografie cu noi de la nunta din Spania,iar invitatii au fost absolut incantati! Le-a terminat sotul meu cu o zi inainte de nunta la 2 dimineata!
In ceea ce priveste asezarea la mese in Spania a fost floare la ureche....dupa ceremonia civila noi am plecat la sedinta foto, iar invitatii au mers la salon unde li s-a servit inainte de asezarea la mese un aperitiv cu fel si fel de bunatati. Cand am ajuns si noi fiecare era la locul lui respectand lista de la intrare.
In Romania mi-a fost imposibil sa organizez asezarea la mese a celor 300 de invitati... Am numerotat mesele rudelor, iar pe ceilalti i-am lasat sa isi aleaga locul dupa plac. Domisoarele de onoare s-au ocupat de ei si a iesit chiar bine treaba!
Am vrut sa am o nunta ca in povesti asa cum toate ne dorim...si pentru asta nu puteam lasa deoparte domnisoarele de onoare... bunele mele prietene din scoala generala: Mary, Cata, Liv si Andrusca. Pe toate le-am imbracat in rosu si le-am facut cate un buchetel din trandafiri albi si floarea miresei. Tot ele s-au ocupat de decoratiunile de prin casa si de florile de pe masini!!!
La capitolul fotografie cred ca am facut cea mai buna alegere posibila: Foto Dumbrava.... tot pe ei i-am adus si in Spania, iar dupa nunta din Romania ne-am distrat la o sedinta trash the dress in natura!
Inca un lucru ce tin sa il mentionez este ca sotul meu spaniol s-a dovedit a fi mai roman ca toti  si mi-a cerut sa respectam in Romania aproape toate traditiile de nunta... si asa am facut, iar el si familia lui au fost incantati de obiceiurile noastre!!!
4. Ati avut un buget anume pentru nunta?
Da, am avut mai bine zis niste limite dar cand te cuprinde euforia le depasesti usor... a fost nunta mea si nu am vrut sa regret nimic dupa sau sa imi para rau ca nu am avut ceva anume!

5. Unde ati facut nunta, cat a fost meniul, ce fel de tort ai avut?

Doua nunti... doua locatii!!! Asadar in Spania am facut ceremonia civila intr-un castel pe plaja in Oropesa del Mar, iar petrecerea a avut loc la un salon de nunta din apropiere. Meniul ne-a costat 90 €, iar dupa taierea tortului am oferit mamelor noastre, conform traditiei, cate un buchet de flori.
In Romania nunta a avut loc in Targoviste, la Hotel Nova. Meniul ne-a costat 140 RON, iar petrecerea s-a desfasurat pe acordurile orchestrei Fratii Radulescu ce mi-au demonstrat ca nu puteam face o alegere mai buna.
Tortul... In Spania am avut un tort de trufe, frisca si o crema tipica zonei. In Romania am ales un tort din martipan ivoire si rosu comandat la cofetaria Happy Day. Blatul a fost de ciocolata cu nuci, o crema de vanilie (preferata mea), iar alta de ciocolata si visine (preferata sotului meu). Delicios si el.... chiar prea delicios!!!!
6. Ati luat cursuri de dans?
Nu, nu am luat cursuri de dans pentru ca nu am avut efectiv timp. Cu doua saptamani inainte de nunta am ales o melodie ce ne placea amandurora Sin Bandera- Entra en mi vida. Am facut putina coregrafie, am pus tot sufletul nostru si astfel am reusit primul nostru dans. Si pentru ca sotul meu nu este un mare dansator si totusi a facut un efort sa iasa bine, la nunta din Spania l-am premiat cu un dans arabesc  si m-am unduit sub privirile lui. Sincer, nu stiu cine a fost mai impresionat, daca el sau invitatii... eu una m-am simtit minunat!!!

7.Te-ai lasat furata?

Pai se putea altfel? Doar facea parte din obicei.... m-am lasat furata de fetele mele si am profitat de moment ca sa mai fac cateva poze.... Drept rascumparare nebunele, cu mine in frunte, au cerut printre altele un kilogram de castraveti!

Sedinta foto de dinaintea nunta












Nunta din Spania
























Sedinta foto de dupa nunta:





















3 comentarii:

  1. Felicitari Isabela pentru nunta!!! Doua nunti cu adevarat superbe!

    De asemenea iti multumim si tie Desire pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Căsnicia mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire, pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea s-a întors. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
    este priceput cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA Cure Magic
    * Casino Cave
    * Peșterile blestemate au fost eliminate
    * Vraja de protecție
    * Magic Loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere