Smokey Eyes - Sweet Pink (Roz)


De cele mai multe ori, machiajul de ocazie este extravagant, stralucitor, ascunzand cat mai bine micile defecte, punandu-te in centrul atentiei de fiecare data. Cand vorbim despre acest tip de machiaj, ne gandim la o multitudine de “artificii” cu care putem jongla foarte usor atat timp cat nu exageram: culori intense, indraznete si stralucitoare, sclipici de ochi, gene false, blush-uri sidefate, gloss cat mai lucios, tus, linii dramatice si negru la discretie.

 Cu acest machiaj, va trebui sa creezi fie o senzatie de femeie puternica, care stie ce vrea, fie sa dai o senzatie de ireal, o frumusete supranaturala.

Nuantele de roz bombon au fost una dintre propunerile make-up artistului casei Dior pentru anul 2011 si 2012. Fardul indraznet a fost complimentat de o linie subtire de tus lichid si de un ruj burgund intens.

Adapteaza acest look pentru o aparitie de seara daca esti o iubitoare de culoare, aplicand un fard roz mat temperat cu un fard mov lavanda folosit in pliul pleoapei. Pastreaza propunerea Dior si utilizeaza tusul negru lichid, insa traseaza o linie foarte subtire care sa defineasca forma pleoapei. Inlocuieste rujul burgund cu un ruj roz sau, pentru a evita monocromatismul, mentine buzele nude. 



















































Video tutorial:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu