Palarii inedite - partea I


Inainte, o palarie constituia un statement. Trebuia aleasa cu grija, in functie de restul tinutei, trebuia sa acorzi o mare atentie materialului din care era facuta. Si astazi, marile domane pun accentul pe acest accesoriu care confera o eleganta aparte. Cand alegi o astfel de palarie, trebuie sa probezi diverse modele inainte de a achizitiona-o, pentru a vedea care dintre ele se potriveste structurii tale faciale, in caz contrar, rezultatul riscand sa fie unul dezastruos.

Pe marile podiumuri din lumea modei, Marc Jacobs, Alberta Ferretti si Prada, palariile au fost vedetele prezentarilor si, in general, asociate cu vestimentatii inspirate din stralucitorii ani '70.

Nu trebuie sa mergi la o nunta regala ca sa alegi o palarie eleganta care sa puna reflectoarele pe tine:), dar mai ales sa te faca sa te simti speciala.

Majoritatea palariilor care ti le prezentam in acest articol sunt elegante, si este potrivit sa le porti in cadrul unor evenimente festive, fie ca esti o simpla invitata, fie ca esti nasa sau soacra. Nu uita! Este un accesoriu care nu va face altceva decat sa iti scoata in evidenta eleganta!

Sa face o excursie prin lumea palariilor si sa ne lasam purtate de imaginea unei lumi, a unei vieti, in care fiecare zi inseamna o palarie noua. :)




























































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu