Damask… pentru o nunta glamour!



Trebuie sa recunoastem ca aceasta este o tematica destul de indrazneata! Nu multi sunt mirii care vor sa foloseasca la nunta lor nonculoriile alb si negru… si doar o usoara pata de culoare, fie ea rosie, galbena, fuchsia sau oricea alta culoare! 

Este o tematica moderna, contemporana. Contrastul format este de mare impact vizual si, la fel ca toate temele bazate pe culori, nu necesita eforturi mari la punerea in practica. Mai exact, aceasta tema poate fi formata prin alegerea de elemente (decor, aranjamente, tort, invitatii, rochie etc) alb-negru

Aceasta tema este perfecta pentru locatii in care amenajarile pot fi integrate in decorul existent, deci luati in considerare si acest aspect. Decoratiunile pentru nunta pot fi formate din elemente alb-negru sau elemente monocolore care vor fi combinate asa cum doriti. Insa, este imperios necesar sa folositi o pata de culoare “vesela”, pentru a evita monotonia, tristetea si sobrietatea pe care o pot creea aceste doua nonculori!

Puteti avea motive precum: damask, sah, motive retro cum sunt imaginile vintage sau decoratiuni cu imprimeuri “dantelate”, motive arlechin. 

Mai jos va prezentam 3 nunti reale in care s-au folosit ca si tema principala, damask-ul! Cu siguranta aceste fotografii va vor inspira!

Nunta numarul 1:



































Nunta numarul 2:





























Nunta numarul 3:























Alte imagini pentru inspiratie:

Accesorii pentru nunta:






















Decoratiuni pentru mese:



















Torturi:













Rochii:









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu